LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!
1097. Budapest. Timót utca 4/a | Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! 10% KEDVEZMÉNY MINDEN INVERTERES SPLIT KLÍMÁRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

Gree klíma

Gree klíma
A Gree gyár 1991-ben a kínai Zhuhai-ban alakult. A kitartó kutatás és fejlesztéseknek valamint új gyártási technológiák bevezetésének köszönhetően mára a nemzetközi légkondicionáló iparág egyik vezető szereplője. A lakossági, ipari felhasználású Gree klíma készülékek 20 típusba sorolva több mint, 3000 modell ismerhető meg. A magyar piacon 2002 óta vannak jelen a Gree készülékek.
A digitális technológia a klimatizálás terén is számos új megoldással talált, ilyen például a Gree által fejlesztett okostelefonnal irányítható inverteres klíma. A rohanó világunkban megesik, hogy a klíma készülék bekapcsolva marad, és feleslegesen, akár napokig is megy. Elég letölteni a Gree Smart okostelefonos alkalmazást és a világ bármely pontjáról vezérelhető a klíma készüléket.
Klíma vásárlása előtt vegyük figyelembe a készülék teljesítményére! Felesleges a szükségesnél nagyobb teljesítményű berendezést választani, mert a nagy teljesítményű klíma készülékekkel sem érhető el nagyobb hatékonyság. A nagyobb berendezések sokkal inkább a pénztárcát és a kényelmünket terhelik meg, nagyobb zajt és fogyasztást okoznak.

Kínálatunkban az alábbi Gree készülékek közül válogathat:
inverteres mono odlalfali split klíma
multi inverteres oldalfali split klíma
párátlanító készülék
légtisztító
mobil klíma
inverteres klíma akció

Gree klíma, inverteres klíma akció, klíma

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

inverteres klíma klíma mono klíma multi klíma bogyisz klíma klíma katalógus klíma műszaki szórólap klíma műszaki adatok oldalfali klíma bogyisz kft klimaweb letöltés fisher klíma fujitsu klíma hamilton digital klíma panasonic klíma daikin klíma gree klíma midea klíma lg klíma