LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!
1097. Budapest. Timót utca 4/a | Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! 10% KEDVEZMÉNY MINDEN INVERTERES SPLIT KLÍMÁRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

Fisher klíma

Fisher klíma
A Fisher klíma egy megbízható, középkategóriás klíma készülékek közé tartozik. Ár-érték arányban kiváló választás, olyan extra funkciókkal rendelkezik, amelyeket csak a magasabb árkategóriájú klíma berendezések tartalmaznak.
A Fisher cég 1999 óta gyárt klíma- és klímatechnikai berendezéseket. Ha ön a Fisher klíma beszerelése mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti,  6 garanciával.

Fisher klíma jellemzői
A Fisher klíma stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a kiváló alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működést tesznek lehetővé, erre épülnek a további, speciális, kiegészítő funkciók.

A Fisher klíma készülék egyre népszerűbb a vásárlóink körében, amit az új technológiai és kényelmi funkcióinak köszönheti:
DC inverter
UV sterilizáló lámpaegység, amely sterilizálja a mikroorganizmusokat,
gombák és baktériumok elszaporodását megakadályozzó bio bevonatú ventilátor
Golden Bio bevonatú hőcserélő
infra távirányító.

Kínálatunkban az alábbi Fisher klíma típusok közül válogathat:
inverteres mono oldalfali split klíma
inverteres multi oldalfali split klíma
kazettás klíma
mennyezeti inverteres klíma
mobil klíma
páramentesító

inverters klíma akció

fisher

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

inverteres klíma klíma mono klíma multi klíma bogyisz klíma klíma katalógus klíma műszaki szórólap klíma műszaki adatok oldalfali klíma bogyisz kft klimaweb letöltés fisher klíma fujitsu klíma hamilton digital klíma panasonic klíma daikin klíma gree klíma midea klíma lg klíma