bogyisz-klima-cim 1092. Budapest. Kinizsi utca 15. |bogyisz-klima-telefon Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| bogyisz-klima-email info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! AKÁR 10% KEDVEZMÉNY EGYES INVERTERES KLÍMA TÍPUSOKRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

lg-inverteres-klima

LG klíma
Az LG klíma készülékek kiváló minőségét az egész világon elismerik. A legmodernebb technológiai dolgoznak, ezért klíma berendezései a felső kategóriát képviselik. Szinte nincs olyan elvárás, amire az LG klíma ne tudna kínálni professzionális megoldást.
Az LG lakossági légkondicionálói az egészség és az energiatakarékosság veszik fő szepontnak készülékeinél.
A fejlesztők a klíma légkimenetelének optimalizálásával biztosították a megfelelő légáramot, ami alig 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét.
Az inverter technológiának köszönhetően nem kell ki-be kapcsolni a készüléket, mert az elért hőfuk után minimális teljesítménnyel hűt tovább. Az energiahatékonyság, és a csendes működés egyedülállóvá teszik a LG klímákat.

Klimatizált és tiszta levegő
Az ionizáló technológiával működő antibakteriális szűrőfelülete a kellemetlen szagok és az allergének mellett a baktériumokat, vírusokat és gombaspórákat is szűri a légtérből, így csökkentve a légúti megbetegedések kialakulását.
Az LG klíma készülékek tisztítása és karbantartása egyszerű.
Kínálatunkban megtalálja az inverteres LG klíma típusok széles választékát, így igényeinek megfelelő vásárolhat légkondicionáló készüléket.

TOVÁBB A LG KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL