LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!
1097. Budapest. Timót utca 4/a | Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! 10% KEDVEZMÉNY MINDEN INVERTERES SPLIT KLÍMÁRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

lg-inverteres-klima

LG klíma
Az LG klíma készülékek kiváló minőségét az egész világon elismerik. A legmodernebb technológiai dolgoznak, ezért klíma berendezései a felső kategóriát képviselik. Szinte nincs olyan elvárás, amire az LG klíma ne tudna kínálni professzionális megoldást.
Az LG lakossági légkondicionálói az egészség és az energiatakarékosság veszik fő szepontnak készülékeinél.
A fejlesztők a klíma légkimenetelének optimalizálásával biztosították a megfelelő légáramot, ami alig 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét.
Az inverter technológiának köszönhetően nem kell ki-be kapcsolni a készüléket, mert az elért hőfuk után minimális teljesítménnyel hűt tovább. Az energiahatékonyság, és a csendes működés egyedülállóvá teszik a LG klímákat.

Klimatizált és tiszta levegő
Az ionizáló technológiával működő antibakteriális szűrőfelülete a kellemetlen szagok és az allergének mellett a baktériumokat, vírusokat és gombaspórákat is szűri a légtérből, így csökkentve a légúti megbetegedések kialakulását.
Az LG klíma készülékek tisztítása és karbantartása egyszerű.
Kínálatunkban megtalálja az inverteres LG klíma típusok széles választékát, így igényeinek megfelelő vásárolhat légkondicionáló készüléket.

TOVÁBB A LG KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

inverteres klíma klíma mono klíma multi klíma bogyisz klíma klíma katalógus klíma műszaki szórólap klíma műszaki adatok oldalfali klíma bogyisz kft klimaweb letöltés fisher klíma fujitsu klíma hamilton digital klíma panasonic klíma daikin klíma gree klíma midea klíma lg klíma