bogyisz-klima-cim 1092. Budapest. Kinizsi utca 15. |bogyisz-klima-telefon Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| bogyisz-klima-email info@bogyiszkft.hu

 

 

 

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ

CASCADE BLACK ART CWH12TBAI INVERTERES KLÍMA / 3,5 kW / A++ / R32

CASCADE BLACK ART CWH12TBAI INVERTERES KLÍMA / 3,5 kW / A++ / R32CASCADE BLACK ART CWH12TBAI INVERTERES KLÍMA / 3,5 kW / A++ / R32
Hűtőteljesítmény
3,5 kW
Fűtőteljesítmény
3,8 kW
Hűtési energiaosztály
A++
Fűtési energiaosztály
A+
Ajánlott szobaméret
35 - 42m2
Garancia idő
5 év
Cascade inverteres klíma, klíma, klíma akció
Bruttó ár:234950 Ft
Kedvezmény

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Gyártó: Cascade klíma
Cikkszám : CWH12TBAI


✅CASCADE BLACK ART CWH12TBAI INVERTERES KLÍMA / 3,5 kW / A++ / R32
✅Beltéri méretek: 777*250*205 mm
✅Kültéri méretek: 700*552*256 mm


inverteres-klima-garancia-5.png


Preloader
inverteres klíma akció, klíma szerelés klíma, klíma akció, inverteres klíma, klíma kapcsolat inverteres klíma akció, klíma, klíma kiszállítás
Oldalfali inverteres klíma szerelés
35.000 Ft+áfa -tól
INGYENES helyszíni felmérés Budapest területén belül 50.000Ft felett
INGYENES kiszállítás az ország egész területén
részletek részletek részletek
Energiaosztály: alt/alt
SEER: 6,6
SCOP: 4,0
Hűtő teljesítmény (min/névl/max): 3,5 kW
Fűtő teljesítmény (min/névl/max): 3,8 kW
Folyadékcső méret: 6,35 mm
Gázcső méret: 9,52 mm
Beltéri méretek: 777*250*205 mm
Kültéri méretek: 700*552*256 mm
Működési hőmérséklet (hűtés): 0-+53°C
Működési hőmérséklet (fűtés): -20-+30°C
Garanciális időszak: 5 év
3D légáram
A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége. 
rejtett kijelző
A BLACK ART rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen. 
beépített gázszivárgás érzékelő
A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld. 
fűtés -20°C-ig
A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani. 
„I set” funkció
Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik. 
ECO üzemmód
Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető. 
4 in 1 szűrő
A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 - Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 - C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek). 
öndiagnosztika
A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében. 
szuper csendes
A beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk. 
„I feel” funkció
A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk. 
wifi vezérlés
Okostelefonról, wiFi segítségével a világ bármely pontjáról egyszerűen vezérelhető a beltéri egység. Sőt, akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit. 
öntisztító funkció
Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését. 
éjszakai üzemmód
A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával. 
anti-cold air
Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után. 
komfortos hűtés
A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint. 
smart air flow
A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.

 

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

inverteres klíma klíma mono klíma multi klíma bogyisz klíma klíma katalógus klíma műszaki szórólap klíma műszaki adatok oldalfali klíma bogyisz kft klimaweb letöltés fisher klíma fujitsu klíma hamilton digital klíma panasonic klíma daikin klíma gree klíma midea klíma lg klíma