bogyisz-klima-cim 1092. Budapest. Kinizsi utca 15. |bogyisz-klima-telefon Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| bogyisz-klima-email info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! AKÁR 10% KEDVEZMÉNY EGYES INVERTERES KLÍMA TÍPUSOKRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

hd-inverteres-klima

Hamilton Digital klíma
A Hamilton Digital klíma készülék jó választás azoknak, akik most először szánják rá magukat légkondicionáló vásárlására. Nem fognak csalódni, ha a korábbi, hagyományos on-off-os klíma készüléküket kívánják lecserélni egy inverteres technológiával készített berendezésre. A Hamilton Digital klíma jó ár-érték arányban biztosítja a nyári és a téli időszakban a megfelelő beltéri hőmérsékletet otthpnában.
Az inverteres klíma készülékekkel jelentős energiamegtakarítás és egyenletes hőmérséklet érhető el hűtés és fűtés módban is.

A Hamilton digital inverteres klíma előnyei
Továbá a Hamilton Digital inverteres klíma könnyen kezelhető, a ki- és bekapcsolási idő beállítható arra az esetre, ha senki sem tartózkodik otthon. Számítások szerint összességében a régebbi on/off üzemelő klímákhoz képest éves szinten akár 40-50 százalékos energia-megtakarítás is elérhető.
A Hamilton Digital klíma nem csupán a kánikula idején megbízható készülék, hanem akár komolyabb fűtést nem igénylő őszi és tavaszi időszakokban is. Télen egészen -15 Celsius fokig jó hatásfokkal fűthető be vele otthona.
A Hamilton digital klíma tervezésénél figyeltek a megfelelő antibakteriális szűrőbevonat kialakítására, ami közömbösíti a nemkívánatos szagokat és megköti a mikroorganizmusokat. A párátlanító funkcióval csökkenthető a helyiség magas páratartalma, így elejét veheti a penészgombák kialakulásának.

Hamilton Digital klíma választékunkból az alábbi típusok közül választhat:
mono inverteres klíma
multi inverteres klíma
inverteres klíma akció

TOVÁBB A HAMILTON DIGITAL KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL