LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!
1097. Budapest. Timót utca 4/a | Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! 10% KEDVEZMÉNY MINDEN INVERTERES SPLIT KLÍMÁRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

hd-inverteres-klima

Hamilton Digital klíma
A Hamilton Digital klíma készülék jó választás azoknak, akik most először szánják rá magukat légkondicionáló vásárlására. Nem fognak csalódni, ha a korábbi, hagyományos on-off-os klíma készüléküket kívánják lecserélni egy inverteres technológiával készített berendezésre. A Hamilton Digital klíma jó ár-érték arányban biztosítja a nyári és a téli időszakban a megfelelő beltéri hőmérsékletet otthpnában.
Az inverteres klíma készülékekkel jelentős energiamegtakarítás és egyenletes hőmérséklet érhető el hűtés és fűtés módban is.

A Hamilton digital inverteres klíma előnyei
Továbá a Hamilton Digital inverteres klíma könnyen kezelhető, a ki- és bekapcsolási idő beállítható arra az esetre, ha senki sem tartózkodik otthon. Számítások szerint összességében a régebbi on/off üzemelő klímákhoz képest éves szinten akár 40-50 százalékos energia-megtakarítás is elérhető.
A Hamilton Digital klíma nem csupán a kánikula idején megbízható készülék, hanem akár komolyabb fűtést nem igénylő őszi és tavaszi időszakokban is. Télen egészen -15 Celsius fokig jó hatásfokkal fűthető be vele otthona.
A Hamilton digital klíma tervezésénél figyeltek a megfelelő antibakteriális szűrőbevonat kialakítására, ami közömbösíti a nemkívánatos szagokat és megköti a mikroorganizmusokat. A párátlanító funkcióval csökkenthető a helyiség magas páratartalma, így elejét veheti a penészgombák kialakulásának.

Hamilton Digital klíma választékunkból az alábbi típusok közül választhat:
mono inverteres klíma
multi inverteres klíma
inverteres klíma akció

TOVÁBB A HAMILTON DIGITAL KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

inverteres klíma klíma mono klíma multi klíma bogyisz klíma klíma katalógus klíma műszaki szórólap klíma műszaki adatok oldalfali klíma bogyisz kft klimaweb letöltés fisher klíma fujitsu klíma hamilton digital klíma panasonic klíma daikin klíma gree klíma midea klíma lg klíma