bogyisz-klima-cim 1092. Budapest. Kinizsi utca 15. |bogyisz-klima-telefon Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| bogyisz-klima-email info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! AKÁR 10% KEDVEZMÉNY EGYES INVERTERES KLÍMA TÍPUSOKRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

Gree inverteres klíma

Gree klíma
A Gree gyár 1991-ben a kínai Zhuhai-ban alakult. A kitartó kutatás és fejlesztéseknek valamint új gyártási technológiák bevezetésének köszönhetően mára a nemzetközi légkondicionáló iparág egyik vezető szereplője. A lakossági, ipari felhasználású Gree klíma készülékek 20 típusba sorolva több mint, 3000 modell ismerhető meg. A magyar piacon 2002 óta vannak jelen a Gree készülékek.
A digitális technológia a klimatizálás terén is számos új megoldással talált, ilyen például a Gree által fejlesztett okostelefonnal irányítható inverteres klíma. A rohanó világunkban megesik, hogy a klíma készülék bekapcsolva marad, és feleslegesen, akár napokig is megy. Elég letölteni a Gree Smart okostelefonos alkalmazást és a világ bármely pontjáról vezérelhető a klíma készüléket.
Klíma vásárlása előtt vegyük figyelembe a készülék teljesítményére! Felesleges a szükségesnél nagyobb teljesítményű berendezést választani, mert a nagy teljesítményű klíma készülékekkel sem érhető el nagyobb hatékonyság. A nagyobb berendezések sokkal inkább a pénztárcát és a kényelmünket terhelik meg, nagyobb zajt és fogyasztást okoznak.

Kínálatunkban az alábbi Gree készülékek közül válogathat:
inverteres mono odlalfali split klíma
multi inverteres oldalfali split klíma
párátlanító készülék
légtisztító
mobil klíma
inverteres klíma akció

TOVÁBB A GREE KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL