bogyisz-klima-cim 1092. Budapest. Kinizsi utca 15. |bogyisz-klima-telefon Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| bogyisz-klima-email info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! AKÁR 10% KEDVEZMÉNY EGYES INVERTERES KLÍMA TÍPUSOKRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

galletti-keszulekek

Galletti klíma
Az olasz Galletti márka több mint százéves családi vállalkozásból indult, 1906-ban mezőgazdasági gépek összeszerelésével kezdték működésüket.
A Galletti fan-coilok, termoventilátorok széles választékát kínálja klíma rendszerekhez.
Mi az a fan coil?
Az angol fan és coil szavak magyarul hűtőkonvektort, ventilátoros konvektort jelentenek. A klimatizáló berendezés valójában egy lamellás hőcserélő felület, amely fűtésre és hűtésre egyaránt alkalmas.
Használható a radiátor helyett. Használata azon területeken célszerű és kifizetődő, ahol a hűtést is meg kell oldani. Hűtő klímaként használva szükséges még kiegészíteni egy folyadékhűtővel.
Lakossági, ipari és a kereskedelmi szektor számára széles választékban kínál folyadékhűtő, hőszivattyú, klíma készülékeket.
Kínálatukban megtalálható speciális vezérlőpanelek és szoftverek, amelyek fan-coilok, termoventilátorok, folyadékhűtők, hőszivattyúk vezérlését teszi lehetővé.
Galletti klíma választékunkban megtalálható:
fan coil
folyadékhűtő
termoventilátor

TOVÁBB A GALLETTI KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL