bogyisz-klima-cim 1092. Budapest. Kinizsi utca 15. |bogyisz-klima-telefon Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| bogyisz-klima-email info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYES KLÍMA ÁR! AKÁR 10% KEDVEZMÉNY EGYES INVERTERES KLÍMA TÍPUSOKRA.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN

 

Fisher inverteres klíma

Fisher klíma
A Fisher klíma egy megbízható, középkategóriás klíma készülékek közé tartozik. Ár-érték arányban kiváló választás, olyan extra funkciókkal rendelkezik, amelyeket csak a magasabb árkategóriájú klíma berendezések tartalmaznak.
A Fisher cég 1999 óta gyárt klíma- és klímatechnikai berendezéseket. Ha ön a Fisher klíma beszerelése mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti,  6 garanciával.

Fisher klíma jellemzői
A Fisher klíma stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a kiváló alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működést tesznek lehetővé, erre épülnek a további, speciális, kiegészítő funkciók.

A Fisher klíma készülék egyre népszerűbb a vásárlóink körében, amit az új technológiai és kényelmi funkcióinak köszönheti:
DC inverter
UV sterilizáló lámpaegység, amely sterilizálja a mikroorganizmusokat,
gombák és baktériumok elszaporodását megakadályozzó bio bevonatú ventilátor
Golden Bio bevonatú hőcserélő
infra távirányító.

Kínálatunkban az alábbi Fisher klíma típusok közül válogathat:
inverteres mono oldalfali split klíma
inverteres multi oldalfali split klíma
kazettás klíma
mennyezeti inverteres klíma
mobil klíma
páramentesító

TOVÁBB A FISHER KLÍMA KÉSZÜLÉKEKHEZ

 *A weboldalon szereplő klíma képek illusztrációk. A weboldalon szereplő klíma adatok és klíma képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.

 

NEM TUDJA MELYIK KLÍMA TÍPUST VÁLASSZA? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

KAPCSOLATFELVÉTEL